Hyppy kohti työelämää

Takana on kohta kaksi kokonaista päivää Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistyksen kesätyöntekijänä. Hyppy opiskelijanäkökulmaisesta elämästä tutkijalähtöisempään maailmaan on iso.  Mielessä vilisevät erilaiset hankkeet ja tutkijaryhmät. Olen jo ehtinyt kulkemaan useamman kerran väärästä ovesta, kuullut termejä ja nähnyt kaavioita, joista en ymmärrä vielä juuri mitään. Silti odotan kesältä paljon.

Vaikka opintoja on jäljellä vielä vuosi tai pari, on aika pikku hiljaa siirtyä yhä enemmän ja enemmän kiinni työelämään. Edessä on kolme työntäyteistä kuukautta, joiden jälkeen toivon olevani taas hieman kokeneempi ja osaavampi työntekijä.  Kalenteria katsoessa voin jo nyt huomata pääseväni mukaan monenlaisiin projekteihin, joista yritän ottaa kaiken irti. Haluan oppia uusia asioita, mutta samalla myös hyödyntää opiskelun mukanaan tuomia taitoja käytännössä.

Vaikka kaikki asiat ovatkin päässä vielä yhtenä sekasotkuna, en aio lannistua. En vielä tiedä, mitä kaikkea korkeakouluyhdistyksen maailma pitää sisällään, mutta yhdestä asiasta olen varma: tiedettä täytyy popularisoida.

Anna Vierula

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: